Cautare

2113 de rezultate pentru "bianca si marian sarbu" (2.57 secunde)
Ne ingrijoreaza persoana publica Marian Munteanu, in masura in care se confunda sau promoveaza simbolistica extremismului de dreapta interbelic (Autor:
In ziua de 05.01.2012 politistii Sectiei 24, in colaborare cu Serviciul de Investigatii Criminale - Politia Sectorului 5, Directia de Operatiuni Speciale si Serviciile de Operatiuni Speciale Dolj, Arges, Brasov si Prahova au prins in flagrant pe P. Marian, D. Florentin si I.
Deputatul Liviu Mugurel Sarbu si-a anuntat ieri in plenul Camerei demisia din grupul PSD, precizand ca va activa in continuare ca parlamentar independent.
Conducerea PSD Arges a decis ieri sa o ierte pe deputatul Daciana Sarbu pentru acuzele aduse conducerii partidului.
Ilie Sarbu, fostul ministru al Agriculturii, celebru mai ales prin accidentul de vanatoare suferit, a fost ales vicepresedinte al Consiliului International de Vanatoare (CIC) pentru Regiunea Europei Centrale si de Est, functie detinuta in ultimii 25 de ani de reprezentanti ai altor state din zona.
Senatorul PSD Ilie Sarbu a fost ales sambata in functia de presedinte al PSD Timis, el fiind singurul candidat pentru aceasta functie. Sarbu a primit 369 de voturi “pentru“ din partea delegatilor la Conferinta Judeteana a partidului si patru “impotriva“.
Ponta va sesiza Comisia de Integritate a PSD si va reclama abaterea diciplinara a presedintelui Senatului: ... Lucrarile plenului Senatului au fost insa suspendate, senatorii PDL parasind sala pentru a forta lipsa de cvorum si a impiedica poropunerea PSD de revocarea presedintelui acestei camere.
Potrivit unor surse, Ilie Sarbu pleaca de la sefia grupului senatorial PSD. Nici nu a fost facut anuntul oficial si deja se vehiculeaza numele posibililor inlocuitori.
Senatorul PSD Ilie Sarbu a facut vineri o declaratie surprinzatoare in contextul razboiului deschis declansat in ultimul timp intre partidul sau si democrati.
Prezenta la lansarea celui mai nou serial TV,”The Royals”, Elizabeth Hurley a facut furori intr-o rochie alba delicata, semnata de designerul roman Lorena Sarbu. Tinuta aleasa de actrita face parte din colectia Resort 2015, semnatade designerul roman stabilit la Hollywood, Lorena Sarbu.
Liderul PSD, Mircea Geoana, si-a scos la inaintare "locotenentii" pentru a se urca cu bocancii pe platforma-program a lui Adrian Nastase.
Senatorii l-au validat ieri pe Ilie Sarbu in calitatea de secretar al Biroului Permanent, pe locul ramas liber dupa demisia lui Antonie Iorgovan.
Senatorul Ilie Sarbu, liderul grupului parlamentar PSD din Senat, a a distribuit pe FaceBook un link, pe care il puteti citi in continuare:
Potrivit acestora, rezultatele sondajelor si barometrelor de opinie ar plasa PRM in intentiile de vot ale electoratului, la cote nerealiste. ... Sunt doar aberatii ale PD-ului si ale presedintelui tarii, Traian Basescu", a afirmat Gica Agrigoroaie.
In replica, Geoana si colegul sau de partid Ilie Sarbu au tinut sa explice ca, atunci cand presedintele rade, "toti au motive sa planga". ... Eu am spus ca avem obligatia sa dam statului un guvern competent si stabil.
Europarlamentarul Daciana Sarbu a nascut, marti, la ora 9.00, o fetita de trei kilograme, care va fi botezata Irina, a declarat vicepresedintele PSD Victor Ponta, sotul Dacianei Sarbu.
Ministerul Agriculturii va avea aceeasi structura, iar presedintele Colegiului Medicilor Veterinari, Liviu Harbuz, si directorul Statiunii de Cercetare Dezvoltare Caracal, Catalin Rosculete, vor fi numiti secretari de stat, a declarat marti ministrul de resort, Ilie Sarbu.
El a precizat ca, printre motivele pentru slaba absorbtie a fondurilor este "popularea" Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) cu "toate pipitele". Presedintele PSD si ministrul Agriculturii, Ilie Sarbu, au participat la o intalnire cu agricultorii şi cu oamenii de afaceri din judetul Suceava.
Ministrul Agriculturii, Ilie Sarbu, a promis iei, in statiunea Jupiter, ca va promova o hotarare de guvern prin care sa dispuna trecerea patrimoniului si activelor fostei SNIF catre Consiliul Judetean Constanta. Referindu-se la problemele ridicate de seceta din Dobrogea, Sarbu a adus in discutie problema irigatiilor:
Senatorul social-democrat Ilie Sarbu a calificat miercuri drept regretabila plecarea lui Cristian Diaconescu din partid, adaugand ca acesta a ales sa devina independent "cu gandul ca poate sa plece ambasador la Paris".
google-analytics.com